Samen sterk

Partners

Vanuit onze bedrijfsvisie is het logisch dat wij gericht zijn op samenwerking met partners. Je kan nu niet eenmaal in alles de beste zijn. Wij zijn wel de beste verbinder in kennisdomeinen en de beste technische integrator, waardoor onze klanten daadwerkelijk inhoud kunnen geven aan integrale bedrijfsvoering.

Bij partnerships kunt u denken aan verschillende partijen.

Kennispartners

Een team van specialisten met ruime ervaring op het gebied van outsourcing, Europees aanbesteden, project & programma management, verandermanagement, financiƫn en inkoop.

Website

Gespecialiseerd in het beleggen van compliance vraagstukken. De expertise ligt binnen de domeinen privacy, informatiebeveiliging, awareness, GRC (Governance, Risk & Compliance), kwaliteit en audit.

Website

Burgerzaken Vlaanderen

Samen met een aantal Vlaamse gemeenten heeft Burgerzaken Vlaanderen kennis verzameld over werkprocessen rond burgerzaken en deze gebundeld in een standaard procesmodel. Sensus process management en Burgerzaken Vlaanderen stellen dit procesmodel beschikbaar aan alle gemeenten.

Website

Integration partners

Dit zijn IT-partners met een open mindset. Ze delen samen met ons de genen om kennis te delen, uit te wisselen en te bundelen op technisch vlak. Zij leveren softwarematige oplossingen.

Al deze partners zijn gespecialiseerd in een specifiek domein, zoals risicomanagement, documentmanagement, verbetermanagement en auditing.

Directe integratie met formulieren en workflows.

Website

De specialist op het gebied van risicomanagement.

Website

De toppers in Business Intelligence. Inzicht in je data.

Website

Compliancevraagstukken expert.

Website

Benieuwd naar de voordelen? Ervaar het zelf!