Sensus BPM Online

De software die inzicht geeft

Met de Sensus BPM Online oplossing voor procesmanagement kunt u alle processen in uw organisatie in kaart brengen, verbeteren en intern delen. Een solide fundament om snel in te spelen op kansen en bedreigingen en om consequent verbeteringen door te voeren. Sensus BPM Online werkt met een visuele taal, toegankelijk en voor iedereen te lezen. In de procesomschrijving staat overzichtelijk weergegeven wie wat doet, hoe lang het duurt en wat het kost.

Designer promo - Sensus

Sensus BPM Designer

Gebruiksvriendelijk en efficiënt, dat zijn de sleutelwoorden van Sensus BPM Designer. Gebruik de mogelijkheden van onze intuïtieve online applicatie om uw processen te modelleren zoals u dat wilt. Met Sensus BPM Designer optimaliseert u uw processen, zodat u uw doelen bereikt!

Sensus BPM Publisher

Er gaat niets boven kennis die door iedereen wordt gedeeld. Met Sensus BPM Publisher kunt u uw processen gemakkelijk delen binnen uw organisatie. Zo kan iedere gebruiker processen vanuit verschillende invalshoeken bekijken, doorzoeken en van feedback voorzien.

Sensus BPM Publisher kan alleen gebruikt worden in combinatie met minimaal één Sensus BPM Designer-licentie. Bij de Sensus BPM Publisher-licentie is een ondersteuningsdag inbegrepen.

Publisher promo - Sensus

Wat past bij u?

Sensus BPM Online maakt procesmanagement eenvoudig en laagdrempelig. Met Sensus BPM Online voor Gemeenten hebt u alles in huis om met procesmanagement te beginnen. U kunt direct aan de slag met het in kaart brengen en verbeteren van de bedrijfsvoering bij uw organisatie.

Klanten over Sensus BPM Online

Quote: Stad Turnhout

Draagvlak voor procesmanagement is belangrijk. Er is dan ook veel aandacht besteed aan de publicatie van de processen met Sensus-software. Wij kozen voor een grondplannetje van Turnhout en de gevels van de stadsgebouwen. Als medewerkers weten waar ze werken, kunnen ze ook hun processen snel vinden!

Bart Smets

Adviseur Kwaliteit, Stad Turnhout