Werkprocessen Burgerzaken Vlaanderen kant en klaar beschikbaar

Burgerzaken Vlaanderen en Sensus process management werken samen om de Werkprocessen Burgerzaken te beschrijven en verder te verbeteren.

De Vlaamse referentiemodellen voor Werkprocessen Burgerzaken omvatten momenteel ruim 70 primaire werkprocessen. Aan al deze referentiemodellen worden constant nieuwe procesbeschrijvingen toegevoegd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan interne audits, klanttevredenheidsonderzoek en documentbeheer.

De procesmanagement methodiek van Sensus process management sluit aan bij de eisen die de Burgerzaken Vlaanderen stelt en biedt zelfs méér dan dat. Alle Werkprocessen van Burgerzaken Vlaanderen (Vlavabbs) zijn beschikbaar in Sensus BPM Online. Hier kunnen gemeenten de Werkprocessen Burgerzaken gemakkelijk bekijken en eventueel downloaden voor eigen gebruik de processen worden automatisch bijgewerkt bij wijzigingen door Burgerzalen Vlaanderen.

Inzage in de Processen voor leden

Voor leden van de Vlavabbs hebben wij alle Burgerzaken Werkprocessen beschikbaar gesteld in Sensus BPM Online. Hier kunt u de Werkprocessen bekijken.

Wilt u de Werkprocessen Burgerzaken raadplegen maar heeft u (nog) geen wachtwoord van ons ontvangen? Neem contact met ons op en wij voorzien u van een gebruikersnaam en wachtwoord om in te kunnen loggen in Publicatie omgeving van Sensus BPM Online.

Nederlandse NVVB processen

Wij werken ook samen met De Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (de NVVB). Wilt u zien hoe de Burgerzaken processen daar zijn vastgelegd in Sensus BPM Online?
Bekijk de gratis voorbeeldpublicatie in Sensus BPM Online  van het ‘Geboorteproces’.